Μεγάλες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τους αθλητές/τριες της Ζ΄ Ένωσης

Αυγούστου 12, 2020 1244

Με ένα Πρωταθλητή και μια Πρωταθλήτρια Ελλάδας από την Κρήτη ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα junior στο αθλητικό Κέντρο του ΟΑΚΑ  για τις κατηγορίες 12,14, 16 και στον ΟΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για τα 18άρια από την Παρασκευή 31 Ιουλίου έως και την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020.

 Οι συνολικά 56 αθλητές και οι αθλήτριες της Ένωσης μας που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις και κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε 813 αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος με σημαντικότερες διακρίσεις τις παρακάτω:

  1. την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Μονά στην κατηγορία Αγόρια 18 από τον αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Βολτυράκη Βασίλη
  2. την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Μονά και στα Διπλά στην κατηγορία 12 ετών από την αθλήτρια Πρωϊμάκη Μυρτώ του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με συμπαίκτρια στα Διπλά την Γεροστάθη Μελιτίνη του ΓΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΑΛΑΣΚΑΣ.
  3. Την κατάκτηση της 3ης θέσης στα Μονά και στα Μικτά στην κατηγορία 12 ετών από τον αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Τσατσάκη Έκτορα με συμπαίκτρια στα Μικτά την Σινάνη Μαρία της ΑΑ ΧΑΝΙΩΝ.
  4. την κατάκτηση της 3ης θέσης στα Διπλά στην κατηγορία Κορίτσια 18 ετών από την αθλήτρια της ΑΑ ΧΑΝΙΩΝ Μαρκάκη Παρασκευή με συμπαίκτρια την αθλήτρια του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Κωστάκη Ελένη
  5. την κατάκτηση της 3ης θέσης στα Διπλά και τα Μικτά στην κατηγορία Κορίτσια 18 ετών από την αθλήτρια του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Κωστάκη Ελένη με συμπαίκτρια την αθλήτρια   Μαρκάκη Παρασκευή της ΑΑ ΧΑΝΙΩΝ και τον αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Μπόγρη Ευάγγελο αντίστοιχα.   
  6. Την κατάκτηση της 3ης θέσης στα Μικτά στην κατηγορία 18 ετών από τον αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Μπόγρη Ευάγγελο με συμπαίκτρια την αθλήτρια του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Κωστάκη Ελένη.
  7. Την κατάκτηση της 3ης θέσης στα Διπλά στην κατηγορία Κορίτσια 16 ετών από την αθλήτρια Μαρινάκη Στυλιανή του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με συμπαίκτρια την Κάσση Ναταλία του ΑΟΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
  8. Την κατάκτηση της 3ης θέσης στα Μικτά στην κατηγορία 12 ετών από την αθλήτρια Σινάνη Μαρία της ΑΑ ΧΑΝΙΩΝ με συμπαίκτη τον αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Τσατσάκη Έκτορα.
  9. Την κατάκτηση της 4ης θέσης στα Μονά στην κατηγορία Αγόρια 16 ετών από τον αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Μανδαλενάκη Αναστάση

Οι παραπάνω επιτυχίες αναδεικνύουν το ταλέντο που διαθέτουν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας και την πολύ καλή δουλειά που γίνετε από τους προπονητές.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Κώστας Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ   συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες για τις μεγάλες επιτυχίες καθώς επίσης και τους προπονητές, τους Συλλόγους και τους γονείς οι οποίοι ο καθένας με τον δικό του τρόπο συνέβαλε στα επιτυχημένα αποτελέσματα.